Rum i rum

At kunne kombinere storrumskontorerns fordele med muligheden for at tale uforstyrret og uden at forstyrre giver mange fordele. Støjen i storrummet ødelægger koncentrationen både når man selv og andre støjer.

Ved at opstille telefonbokse opbygget i lyddæmpende materialer gives medarbejderne mulighed for at tale med andre uden at blive forstyrret af støejn fra storrumskontoret, og uden at bidrage til støjniveauet. Telefonboksen kan laves i mange designs og størrelser

Der kan også opbygges små ”Rum i rum” som er lukkede bokse med plads til 3-4 personer der har brug for ikke at blive forstyrrede – eller at forstyrre. Rum i rum kan opbygges med døre, vinduer loft – i det design og den størrelse der passer til jeres behov og ind i jeres indretning.

Rum i rum er mere ro, bedre koncentration og færre fejl…

Tilpassede løsninger

Vi gennemfører altid en grundig analyse af behovet, og udarbejder et skræddersyet oplæg som er udarbejdet i samarbejde med landets førende eksperter i løsnning af akustikproblemer. Se mere her.

AKUPRO

AKUPRO er vores egen serie af akustik produkter til kontoret - se hele det store udvalg af rum i rum produkter her.

Eksperter inden for akustik

Niels Peter Andersen rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at sikre at akustikken er i orden. Få gratis råd om jeres udfordringer med akustikken - kontakt mig via formularen nedenfor.

Har du har spørgsmål eller ønsker du mere information? Kontakt os.

Akustikprodukter