Rum i rum

At kunne kombinere storrumskontorerns fordele med muligheden for at tale uforstyrret og uden at forstyrre giver mange fordele. Støjen i storrummet ødelægger koncentrationen både når man selv og andre støjer.

Ved at opstille telefonbokse opbygget i lyddæmpende materialer gives medarbejderne mulighed for at tale med andre uden at blive forstyrret af støejn fra storrumskontoret, og uden at bidrage til støjniveauet. Telefonboksen kan laves i mange designs og størrelser

Der kan også opbygges små ”Rum i rum” som er lukkede bokse med plads til 3-4 personer der har brug for ikke at blive forstyrrede – eller at forstyrre. Rum i rum kan opbygges med døre, vinduer loft – i det design og den størrelse der passer til jeres behov og ind i jeres indretning.

Rum i rum er mere ro, bedre koncentration og færre fejl…

Tilpassede løsninger

Vi gennemfører altid en grundig analyse af behovet, og udarbejder et skræddersyet oplæg som er udarbejdet i samarbejde med landets førende eksperter i løsnning af akustikproblemer. Se mere her.

AKUPRO

AKUPRO er vores egen serie af akustik produkter til kontoret. Se eksempler på rum-i-rum nedenfor, eller se hele det store udvalg af akustikprodukter her.

Eksperter inden for akustik

Niels Peter Andersen rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at sikre at akustikken er i orden. Få gratis råd om jeres udfordringer med akustikken - kontakt mig via formularen nedenfor.

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag

Akustikprodukter