Skærmvægge

Rigtigt dimensioneret og placeret kan skærmvægge være et effektivt middel til at sikre lyddæmpning af vægge. De kan placeres enkeltvis eller bygges op til en akustikvæg og samtidig fungere som rumdelere. Skærmvæggen kan være høj og bred eller lav og smal, helt afhængig af hvor den skal placeres og hvilke forstyrrelser den skal hindre.

Skærmvægge og rumdelere behøver ikke at være kedelige og bare fordi der skal lyddæmpes en væg behøver det ikke at være grimt. I kan få en skærmvæg med jeres logo, rumdelerne kan være forsynet med nøgleord fra strategien og skærmvægges kan gøres til en fortælling om jer til kunder, leverandører og medarbejdere.

Selvfølgelig løser vi problemet med støj og forstyrrelser – men det må da også godt se godt ud ikke sandt….?

Tilpassede løsninger

Vi gennemfører altid en grundig analyse af behovet, og udarbejder et skræddersyet oplæg som er udarbejdet i samarbejde med landets førende eksperter i løsnning af akustikproblemer. Se mere her.

AKUPRO

AKUPRO er vores egen serie af akustik produkter til kontoret - se hele det store udvalg her.

Eksperter inden for akustik

Niels Peter Andersen rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at sikre at akustikken er i orden. Få gratis råd om jeres udfordringer med akustikken - kontakt mig via formularen nedenfor.

Har du har spørgsmål eller ønsker du mere information? Kontakt os.

Akustikprodukter