Skærmvægge

Skærmvægge, Skillevægge og Rumdelere

Rigtigt dimensioneret og placeret kan skærmvægge og skillevægge være et effektivt middel til at sikre lyddæmpning på kontoret. De kan placeres enkeltvis eller bygges op så de fungerer som rumdelere. En skærmvæg kan være høj og bred eller lav og smal, helt afhængig af hvor den skal placeres og hvilke forstyrrelser den skal hindre.

Skærmvægge, rumdelere og skillevægge behøver ikke at være kedelige, og bare fordi kontoret skal lyddæmpes behøver det ikke at være grimt. I kan få en skærmvæg med jeres logo, rumdelerne kan være forsynet med nøgleord fra strategien og skillevægge kan gøres til en fortælling om jer til kunder, leverandører og medarbejdere.

Selvfølgelig løser vi problemet med støj og forstyrrelser – men det må da også godt se godt ud ikke sandt….?

Tilpassede løsninger

Vi gennemfører altid en grundig analyse af behovet, og udarbejder et skræddersyet oplæg som er udarbejdet i samarbejde med landets førende eksperter i løsnning af akustikproblemer. Se mere her.

AKUPRO

AKUPRO er vores egen serie af akustik produkter til kontoret. Se eksempler på skærmvægge, skillevægge og rumdelere nedenfor eller se hele det store udvalg af akustikprodukter her.

Eksperter inden for akustik

Niels Peter Andersen rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at sikre at akustikken er i orden. Få gratis råd om jeres udfordringer med akustikken - kontakt mig via formularen nedenfor.

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag

Akustikprodukter