Indretning af kantine

Kantinen er mere end bare et spisested – det er også et mødested, hvor det synliggøres, hvordan virksomheden ser på medarbejderne og deres betydning.

Valget af kantinemøbler – kantinebord og kantinestol – er ikke kun et spørgsmål om at få nok pladser til alle. Kantinebordet skal også være lækkert og indbydende efter at være brugt et stykke tid, og kantinestolen skal være behagelig at sidde i også næste år.

Men kantinemøblerne bliver også set af kunder og forretningsforbindelser, og gennem indretningen af kantinen og gennem valget af kantinebord og kantinestol kan der sendes stærke signaler om virksomheden og dens værdier og syn på mennesker.

Sammen med Jysk Indretning kan vi lave den indretning af jeres kantine som mennesker trives i.

Du får den rette blanding af design, ergonomi og funktionalitet, samtidig med at vi sikrer, at indretningen udtrykker det I gerne vil stå for som virksomhed.

Indretning af kantine

Vi hjælper med at finde lige præcis det udtryk som kan være med til at gøre jeres virksomhed unik. Se eksempler på hvordan vi har hjulpet andre nedenfor.

Kantinemøbler

Vi har et kæmpe udvalg af kantinestole (se mere her) og kantineborde (Se mere her).

Skræddersyede løsninger

Marian Helene Dufke rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at sikre at møbler, lamper, dekoration og farver spiller rigtigt sammen. Få et gratis indretningsforslag - kontakt os via formularen nedenfor

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag

Indretningseksempler og inspiration