Indretning af lounge

Loungen er det område i virksomheden, hvor medarbejdere mødes, hvor muligheden for en afslappet dialog med en kunde er tilstede, eller hvor medarbejderen og lederen mødes for sparring/coaching i nogle mere afslappede omgivelser end de traditionelle kontorer.

De loungemøbler der vælges, skal opfylde behov for komfort og hygge, og også muligheden for at være sig selv og sammen med andre.

Loungestolen skal være behagelig at sidde i samtidig med, at man fra den skal kunne føre en samtale med en anden person. Møblerne skal måske placeres i loungesæt, således at der både dannes en helhed men også nogle grupper. Der skal også tages hensyn til lyden, således at man kan tale sammen uden at forstyrre eller blive forstyrret – og så skal loungemøblerne kunne ”holde til lidt af hver”

Sammen med Jysk Indretning kan vi lave den rigtige indretning med loungemøbler som mennesker trives i.

Du får den rette blanding af design, ergonomi og funktionalitet, med samtidig med at vi sikrer, at indretningen udtrykker det I gerne vil stå for som virksomhed.

Indretning

Vi hjælper med at finde lige præcis det udtryk som kan være med til at gøre jeres virksomhed unik. Se eksempler på hvordan vi har hjulpet andre nedenfor.

Loungemøbler

Vi har et kæmpe udvalg af møbler til Lounge og andre opholdsområder i virksomheden. Se vores store udvalg her.

Skræddersyede løsninger

Marian Helene Dufke rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at sikre at møbler, lamper, dekoration og farver spiller rigtigt sammen. Få et gratis indretningsforslag - kontakt os via formularen nedenfor

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag

Indretningseksempler og inspiration