Akustikbilleder

Enhver kan stikke jer en plade – vi vil gerne sikre, at problemet løses rigtigt, samtidig med, at det ser godt ud.

Det er begrundelsen for, at vi kombinerer akustik og billeder i det produkt vi kalder akustikbilleder. Det der allerede hænger på væggene, kan vi ikke nødvendigvis ændre på, men i forbindelse med udsmykning af lokaler kan det overvejes, om der skal anvendes lyddæmpende billeder. På den måde kan problemer med støj og forstyrrelser fjernes, uden at der gribes ind i bygningerne.

Akustikbillederne kan ændres, således at de lyddæmpende billeder kommer til at virke som en levende udstilling, eller kan være med til at promovere månedens tiltag eller fokusområder.

Lyddæmpning behøver altså ikke være kedelig. I bestemmer hvordan lyddæmpningen skal se ud – vi hjælper jer med at sikre, at de har den rette størrelse og med at placere dem rigtigt, så problemet med støj og forstyrrelser løses rigtigt.

Tilpassede løsninger

Vi gennemfører altid en grundig analyse af behovet, og udarbejder et skræddersyet oplæg som er udarbejdet i samarbejde med landets førende eksperter i løsnning af akustikproblemer. Se mere her.

AKUPRO Akustikprodukter

AKUPRO er vores egen serie af akustik produkter til kontoret. Se eksempler på akustikbilleder nedenfor, eller se hele det store udvalg af akustikprodukter her.

Eksperter inden for akustik

Niels Peter Andersen rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at sikre at akustikken er i orden. Få gratis råd om jeres udfordringer med akustikken - kontakt mig via formularen nedenfor.

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag

Akustikprodukter