Indretning af kontor

Det er ikke svært at stille et skrivebord eller en kontorstol ind i et rum. Men hvis kontormøblerne skal skabe omgivelser, der giver den enkelte bruger lyst til at være i rummet og dermed give arbejdsglæde og trivsel, kræver det inspiration.

Sammen med Jysk Indretning får du en kontorindretning som mennesker trives i. Indretningen af kontoret bliver indbydende og kontorinventaret placeres, således at lokalet også er velfungerende.

Du får den rette blanding af design, ergonomi og funktionalitet, samtidig med at vi sikrer, at indretningen udtrykker det I gerne vil stå for som virksomhed.

Kontorindretning

Vi hjælper med at finde lige præcis det udtryk som kan være med til at gøre jeres virksomhed unik. Se eksempler på hvordan vi har hjulpet andre nedenfor.

Kontormøbler

Se alle de lækre møbler du kan få til hele virksomheden. Vi har kontorstole, skriveborde og meget mere fra de største forhandlere og designere.  Se mere her.

Skræddersyede løsninger

Marian Helene Dufke er indretningskonsulent og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at sikre at kontormøbler, lamper, dekoration og farver spiller rigtigt sammen. Få et gratis indretningsforslag - kontakt os via formularen nedenfor

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag

Indretningseksempler og inspiration