Akustikløsninger

Hos Jysk Indretning hjælper vi vore kunder med at løse akustik – og støjproblemer rigtigt.

Vores store viden om akustik og kontorindretning gør Jysk Indretning unikke og i stand til at lave løsninger der sikrer gode lyd og akustikforhold, og som samtidigt er funktionelle og passer designmæssigt til resten af kontormiljøet. Dette er alt sammen med til at skabe et godt arbejdsmiljø, som sikrer lavere stresspåvirksning og højere effektivitet.

Vi gennemførerer selvfølgelig altid en grundig behovsanalyse og giver dig et gratis oplæg - så ring eller skriv til os

Se eksempler på vores akustikløsninger nedenfor.

Skærmvægge

Rigtigt dimensioneret og placeret kan skærmvægge være et effektivt middel til at sikre lyddæmpning af vægge. De kan placeres enkeltvis eller bygges op til en akustikvæg og samtidig fungere som rumdelere. Skærmvæggen kan være høj og bred eller lav og smal, helt afhængig af hvor den skal placeres og hvilke forstyrrelser den skal hindre.

Akustikbilleder

Lyddæmpning behøver altså ikke være kedelig. I bestemmer hvordan lyddæmpningen skal se ud – vi hjælper jer med at sikre, at de har den rette størrelse og med at placere dem rigtigt, så problemet med støj og forstyrrelser løses rigtigt.

Akustikpaneler

Mulighederne med lyddæmpende paneler er store. Er der behov for lydisolering af en væg kan vi arbejde både med lydisolerende og lydabsorberende plader for at løse udfordringerne med for meget støj og for mange forstyrrelser.

Rum-i-rum

Ved at opstille telefonbokse opbygget i lyddæmpende materialer gives medarbejderne mulighed for at tale med andre uden at blive forstyrret af støjen fra storrumskontoret, og uden at bidrage til støjniveauet. Telefonboksen kan laves i mange designs og størrelse

Indretningseksempler

Vi gennemfører altid en grundig analyse af behovet, og udarbejder et skræddersyet oplæg som er udarbejdet i samarbejde med landets førende eksperter i løsning af akustikproblemer. Se mere her.

Inspiration til din løsning

Vi har samlet billeder af mange af vores løsninger, som kan give inspiration til løsningen af jeres akustikprblemer. Det er dog altid en god ide at få vores ekspert forbi til en grundig og gratis behovsanalyse. 

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag