Akustikløsninger

Hos Jysk Indretning hjælper vi vore kunder med at løse akustik – og støjproblemer rigtigt.

Det er ikke nok bare at stille en skærmvæg op eller at hænge en akustikplade på væggen eller på loftet. Det er vigtigt at vide præcis hvor skærmvægge og plader skal placeres, hvor mange der skal bruges, og hvor store de skal være.

Derfor gennemfører Jysk Indretning først en grundig behovsanalyse og udarbejder derefter et oplæg i samarbejde med landets føres eksperter i løsning af akustikproblemer. Oplægget indeholder forslag til hvilke skærmvægge der skal bruges, hvilke plader der skal bruges, og hvor det alt sammen skal placeres.

Dermed er vi sammen med kunden med til at sikre gode lyd - /akustikforhold som skaber et godt arbejdsmiljø, sikrer lavere stresspåvirksning og højere effektivitet.

Skal vi sammen få jeres lokaler til at ”lyde af mindre” – så ring eller skriv til os

Se eksempler på vores akustikløsninger nedenfor.

Skærmvægge

Rigtigt dimensioneret og placeret kan skærmvægge være et effektivt middel til at sikre lyddæmpning af vægge. De kan placeres enkeltvis eller lbygges op til en akustikvæg og samtidig fungere som rumdelere. Skærmvæggen kan være høj og bred eller lav og smal, helt afhængig af hvor den skal placeres og hvilke forstyrrelser den skal hindre.

Akustikbilleder

Enhver kan stikke jer en plade – vi vil gerne sikre, at problemet løses rigtigt, samtidig med, at det ser godt ud

Akustikplader

Mulighederne med lyddæmpende plader er store. Er der behov for lydisolering af en væg kan vi arbejde både med lydisolerende og lydabsorberende plader for at løse udfordringerne med for meget støj og for mange forstyrrelser.