Indretning af reception

Sandhedens øjeblik er, når kunden kommer hen mod skranken og ubevidst bruger sit indtryk af receptionsskranken i dannelsen af førstehåndsindtrykket.

Det er vigtigt, at de receptionsmøbler, der står i receptionen, er imødekommende og venlige, og at de er med til at få hele receptionsområdet til at udtrykke det I gerne vil stå for.

De fleste kan finde ud af at måle op til og få bestilt og opsat en receptionsdisk, men der kan gøres så meget mere og det kan gøres så meget bedre i et samspil mellem jer og Jysk Indretning.

Indretning

Vi hjælper med at finde lige præcis det udtryk som kan være med til at gøre jeres virksomhed unik. Se eksempler på hvordan vi har hjulpet andre nedenfor.

Skranker efter behov

Vi har et stort udvalg skranker og receptionsdisk til det første møde med jeres gæster. Vi specialdesigner skranker til jer, således at de passer lige til jeres behov. Se vores store udvalg her.

Skræddersyede løsninger

Marian Helene Dufke rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at sikre at møbler, lamper, dekoration og farver spiller rigtigt sammen. Få et gratis indretningsforslag - kontakt os via formularen nedenfor

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag

Indretningseksempler og inspiration