Info om Cookies og Privatlivs- og persondatapolitik

 

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Jyske Rum ApS behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data. Læs venligt vores privatlivspolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Jyske Rum ApS respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Jyske Rum ApS sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Jyske Rum ApS ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Jyske Rum ApS.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå www.Jyskindretning.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Jyske Rum ApS har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos Jyske Rum ApS:

  • E-mailadresse
  • For- og efternavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Alder
  • Køn
  • Tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet)
  • Adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.)
  • Geografiske data
  • Data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Jyske Rum ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Jyske Rum ApS på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder, men ikke begrænset til, nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Jyske Rum ApS

Jyske Rum ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Jyske Rum ApS indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre www.Jyskindretning.dk og markedsføring fra Jyske Rum ApS
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores interne persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.Jyskindretning.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne medarejdere
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Jyske Rum ApS' hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Jyske Rum ApS anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.Jyskindretning.dk og kan findes her: www.google.com/privacy

Blandt Jyske Rum ApS og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Jyske Rum ApS' vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Jyske Rum ApS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene. Emails benyttet til markedsføring slettes eller bevares automatisk på baggrund af din adfærd - Åbner du ikke vores markedsførings emails, slettes dine data automatisk efter seks måneder.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år. 

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Jyske Rum ApS interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Jyske Rum ApS eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Jyske Rum ApS, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: mail@jyskindretning.dk

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: mail@jyskindretning.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt. 

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Jyske Rum ApS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Kort om Cookies

Cookies er små nødvendige tekstfiler, som bruges af stort set alle websites. Cookies er knyttet til websites og læses udelukkende af din browser.

Disse små tekstfiler gør det bl.a. muligt for dig at lægge vare i indkøbskurven, logge ind og meget mere. Cookies bruges altså til at få websites til at fungere.

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af Cookies

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, vil brugeroplevelsen på websitet blive nedsat. Herunder kan du alligevel se hvordan man sletter cookies: 

Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete

Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os via Mail@jyskindretning.dk

Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over hjemmesidens information om cookies, kan du sende din klage til: Mail@jyskindretning.dk. Klagen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Email
  • Telefonnummer
  • Detaljeret beskrivelse af klagens indhold

Vi kan herefter, behandle din klage indenfor rimelig tid.

Cookies på www.Jyskindretning.dk

Vi bruger cookies til følgende:


 

Du kan kontakte os her:

www.Jyskindretning.dk
Jyske Rum ApS
Ærøvej 10
8800 Viborg
T: 86 60 05 60
mail@jyskindretning.dk



Denne politik er senest opdateret: 30-08-201