Lightyears

Light Years logo

Lightyears A/S blev etableret maj 2005 og bygger på fundamentet af den tidligere belysningsvirksomhed Horn Belysning A/S.  Den første kollektion blev præsenteret på Copenhagen Furniture Fair i maj 2005. Lightyears A/S er bosat i et dynamisk erhvervsområde på Århus Havn, hvorfra markedsføring og produktudvikling varetages af 11 engagerede medarbejdere.

Lightyears A/S udvikler og markedsfører designlamper såvel til den design- og kavitetsbevidste forbruger som til projektmarkedet. Kollektionen er på samme tid funktionel, progressiv og tidløs, og giver høj ”value for money”. Lightyears samarbejder med en række af dansk designs mest innovative og anerkendte designere, og tæller navne som Knud Holscher, Jørn Utzon, Kasper Salto og Thomas Sigsgaard, Hans Sandgren Jakobsen, Strand & Hvass, Cecilie Manz, Halsskov og Dalsgaard, Morten Voss, Mads Odgaard og den japanske designer Hidenori Kuge.

Det er vores vision at blive Skandinaviens foretrukne leverandør af tidssvarende designet kvalitetsbelysning.

Om Lightyears
Lys er en forudsætning for liv
 - uanset om det gælder livet i det store perspektiv eller helt konkret i den individuelle bolig. Af samme årsag er det naturligt at stille krav til de lamper, vi omgiver os med. Der skal til stadighed være en klar sammenhæng mellem lampens formgivning og funktion. Hver enkelt lampe skal først og fremmest sikre et funktionelt lys, men samtidig være en æstetisk oplevelse at se på hvad enten den er tændt eller slukket.
 Ud fra den betragtning har vi skabt virksomheden Lightyears. En virksomhed der udfordrer måden at tænke, udvikle og opfatte lys på. For os er begrebet innovation ikke blot en floskel, men et mantra der kendetegner hele vores organisation. Viljen og evnen til at føre de bedste ideer ud i livet udspringer af vores mål om at udvide opfattelsen af funktionel og æstetisk belysning. Vi arbejder målrettet med at udvikle lamper, der sætter nye standarder for begreberne design og kvalitet. Vi har på forhånd sat niveauet højt og samarbejder derfor med en række af de dygtigste og mest visionære arkitekter og designere.

www.lightyears.dk