Holmris Office

Holmris producerer, udvikler og markedsfører kontormøbler,  indretningsløsninger til kontoret og boligen med konstant fokus på kvalitet, komfort og funktionalitet. Miljø: Holmris Office kan med stolthed  kalde sig en ”miljørigtig virksomhed”. De har udarbejdet mål og handlingsplaner for at nedbringe miljøpåvirkninger overalt i virksomheden og blev i 2009 ISO14001 – certificeret. At være en miljørigtig virksomhed betyder at vi fører en ”grøn linie” og at der konstant er fokus på miljøpåvirkning, forbrug, udl

Holmris producerer, udvikler og markedsfører kontormøbler,  indretningsløsninger til kontoret og boligen med konstant fokus på kvalitet, komfort og funktionalitet.

Miljø:
Holmris Office kan med stolthed  kalde sig en ”miljørigtig virksomhed”. De har udarbejdet mål og handlingsplaner for at nedbringe miljøpåvirkninger overalt i virksomheden og blev i 2009 ISO14001 – certificeret.

At være en miljørigtig virksomhed betyder at vi fører en ”grøn linie” og at der konstant er fokus på miljøpåvirkning, forbrug, udledninger og affald. Derudover skal vi hvert år udarbejdes en handlingsplan for at nedbringe disse.

For medarbejderne gælder det også om at være miljø-bevidst og handle i overensstemmelse med handlings-planerne. Et ISO Certifikat er et troværdigt signal til omverdenen om at vi tager miljøledelse alvorligt.

Kvalitets kontrol:
Dansk møbelkontrols formål er at arbejde for produktion af kvalitetsmøbler i Danmark. Dette formål sikres gennem et sæt af krav til materialer, produktionsmetoder, produkter og kontrolbesøg.

Møbler med Dansk Møbelkontrols registrerede mærke er en garanti for møbler af upåklagelig kvalitet som opfylder de høje krav til materialer, produktionsmetoder, sikkerhed, styrke og holdbarhed.

Holmris er en af de ledende inden for produktion og salg af kontormøbler i Danmark. Kontormøbler til offentlige og private domiciler.

www.holmris.com