Carl Hansen & Søn

Carl Hansen and Son

Grundlæggeren, Carl Hansen, var snedkermester og lavede møbler på bestilling og i små serier. Han startede sin første møbelproduktion i Odense, Danmark d. 28. oktober 1908.

Virksomheden gik ind i sin anden fase, da grundlæggerens søn, Holger Hansen, overtog driften af virksomheden. Som udlært snedker havde han en dyb forståelse for produktionen af kvalitetsmøbler. Samtidig var han hurtig til at se de nye danske designere, der kom frem efter 2. verdenskrig, inkl. den forholdsvis ukendte Hans J. Wegner.

Samarbejdet mellem Carl Hansen & Søn og Hans J. Wegner startede i 1949. Som udlært snedker arbejdede Wegner tæt sammen med Holger Hansen og hans team af dygtige snedkere for at muliggøre produktionen af Wegners udfordrende designs. De første modeller, herunder CH_24, blev introduceret i 1950. Siden da har Carl Hansen & Søn fremstillet en bred vifte af Wegners andre stole og borde. Mange af dem har opnået samleværdi og ikonstatus.

I dag ejes Carl Hansen & Søn af 3. generation og der produceres fortsat kvalitetsmøbler, men nu i helt nye omgivelser som giver plads til de mest moderne metoder, samtidig med at der tages hensyn til det gode kvalitetshåndværk og til miljøet. Møblerne eksporteres over hele verden.

www.carlhansen.dk

Produkter fra denne leverandør