Todd Bracher

Todd Bracher
Todd Bracher blev født i New York, men flyttede til København i en alder af 24 for at studere design i byen, hvor helte som Arne Jacobsen og Poul Kjærholm havde boet. Efter sit ophold i København flyttede han til Paris, Milano og London før han vendte tilbage til sine rødder og flytte til Brooklyn. Han er nu ankommet til sin egen tage på, hvad der udgør godt design, og denne vision er kommet til udtryk i det nye bordf, han har designet for Fritz Hansen, et bofrd, som kan bruges både til møder og til middag.
På trods af hans New York rødder, tager Todd Bracher arbejdet fra den skandinaviske design tradition som sit udgangspunkt. Det var denne fascination af skandinavisk design, som bragte ham til København for at opgradere på Danmarks Designskole, og det var denne følelse af at høre til, der gjorde ham til et oplagt valg for Fritz Hansen.
"Alt design handler om den hårfine balance mellem over-designe og under-designe objektet. Jeg kan godt lide det faktum, som bordet ser ud, som om det ikke kunne have været gjort på nogen anden måde. Det er som om det var skabt i en lang, naturlig bevægelse. "Todd Bracher
"Det er vigtigt for mig, at det ikke kræver alt for mange forklaringer. Der er intet at forstå - det er bare en ramme og en overflade "Todd Bracher.