Akustikplader

Mulighederne med lyddæmpende plader er store. Er der behov for lydisolering af en væg kan vi arbejde både med lydisolerende og lydabsorberende plader for at løse udfordringerne med for meget støj og for mange forstyrrelser.

Det er længe siden, at akustikplader var grimme og kedelige. Også på dette område er der sket meget, så der kan laves løsninger med lydabsorberende plader som ikke bemærkes visuelt, men som ændrer arbejdsmiljøet og støjniveauet markant.

Men enhver kan ”stikke jer en plade” – vi vil gerne sikre, at problemet løses rigtigt, samtidig med, at det ser godt ud.

Tilpassede løsninger

Vi gennemfører altid en grundig analyse af behovet, og udarbejder et skræddersyet oplæg som er udarbejdet i samarbejde med landets førende eksperter i løsnning af akustikproblemer. Se mere her.

AKUPRO

AKUPRO er vores egen serie af akustik produkter til kontoret. Se eksempler på akustikplader nedenfor, eller se hele det store udvalg af akustikprodukter her.

Eksperter inden for akustik

Niels Peter Andersen rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at sikre at akustikken er i orden. Få gratis råd om jeres udfordringer med akustikken - kontakt mig via formularen nedenfor.

Har du har spørgsmål eller ønsker du mere information? Kontakt os.

Akustikprodukter