Indretning

Vi hjælper vore kunder med at få indrettet lokaler, der giver mennesker lyst til at være og arbejde i dem.

For os handler indretning om at skabe en helhed, hvor møbler, belysning, udsmykning og lyd går op i en større enhed, således at rummet bliver et ”Rum for mennesker”. Når det lykkes skaber vi fundamentetet for, at der kan ydes lidt ekstra og dermed til, at der gøres en forskel.

Indretningsforslagene tager altid udgangspunkt i jer som kunde. Vi er uafhængige af producenter og kan derfor vælge præcis den kontorstol, det skrivebord, det loungemøbel eller den kantinestol der opfylder jeres ønsker og behov.

Du får ikke bare et tilbud på møbler – du får også et forslag til, hvordan det hele skal placeres så alle krav og ønsker opfyldes.

Ring eller skriv til os i dag, eller se mere om vores indretningsløsninger nedenfor.

Indretning af Kontor

Sammen med Jysk Indretning kan vi lave den kontorindretning som mennesker trives i. Indretningen af kontoret bliver indbydende og kontorinventaret placeres, således at lokalet også er velfungerende.

Indretning af reception

Det er vigtigt, at de receptionsmøbler, der står i receptionen, er imødekommende og venlige, og at de er med til at få hele receptionsområdet til at udtrykke det i gerne vil stå for.

Indretning af Lounge

Loungen er det område i virksomheden, hvor medarbejdere mødes og hvor muligheden for en afslappet dialog med en kunde er til stede, eller hvor medarbejderen og lederen mødes for sparring i nogle mere afslappede omgivelser end de traditionelle kontorer.

Indretning af Kantine

Kantinen er mere end bare et spisested – det er også et mødested, hvor det synliggøres, hvordan virksomheden ser på medarbejderne og deres betydning.

Indretning af konferencelokale

Konferencelokalet er ofte der, hvor de store tanker skal tænkes og hvor de nye ideer skal bearbejdes. Derfor er valget af konferencemøbler så vigtigt. 

Indretning af klinik

Hos jysk indretning er vi specialister i indretning af klinikker og lægehuse. Vi hjælper jer med et godt arbejdsmiljø for medarbejdere, og et spændende udtryk i venteværelset.